Jessica Grundén berättar om sin UGL-vecka.

Jessica UGL 52018

JESSICA GRUNDÉN, PROJEKTLEDARE, GATUKONTORET MALMÖ STAD

Har du någonsin funderat över hur du påverkar andra människor eller påverkas av andra? Vem är du och vem vill du vara som ledare? Under UGL kommer du att finna svaren. Tänk dig att få spendera en hel vecka med deltagare som alla är där för att utveckla dig och sig själva!
Med mig i bagaget har jag redan en gedigen ledarskapsutbildning, en mängd kurser och tio år som projektledare.
I ärlighetens namn vågade jag inte hoppas på så mycket nytt under UGL-utbildningen. I vanlig ordning var jag väl förberedd. Jag hade frågat mycket, läst allt som jag kunde komma över och gjort hemuppgifterna. I efterhand ser jag mycket tydligare vad som egentligen var viktigt. Viljan att på riktigt utveckla dig själv och andra är drivkraften. Lyckas gör du genom att ta dig utanför din komfortzon och möta utmaningarna med mod, nyfikenhet och ärlighet. Under utbildningen är det viktigt att vara ”här och nu”, något som visade sig vara mycket svårare än vad det låter.
Genom reflektion och feedback lärde jag mig att lita på mina styrkor. Jag kunde också se hur mina egna rädslor satte stopp för min egen och andras utveckling. I min roll som ledare är jag efter utbildningen stärkt och redo för nya utmaningar.
Jag kan inte föreställa min bättre kursledare än Elisabeth och CG, de kompletterar varandra perfekt. Tillsammans leder de gruppen till egna insikter i en trygg miljö. Dessutom var det otroligt skönt att slippa all vardagsteknik, powerpoints, videos, mobiltelefoner mm. under veckan.
Efter UGL bär jag med mig många nya insikter och en verktygslåda som jag kan öppna när jag behöver den.
Arbete pågår – här och nu!

 

Tack Jessica för en jättefin referens! Har även du lust och vilja att utvecklas på riktigt? 

Anmäl dig till nästa UGL-kurs som är vecka 11 eller 17 i Skåne, Sundsgården Konferens, strax utanför Helsingborg. 

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 0708-510 432

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN