Medarbetarskap - för bättre samarbete på jobbet!

placeholder

Medarbetarskap - för bättre samarbete på jobbet!

Vill du ha det ännu bättre på jobbet? Den här kursen hjälper dig att få större arbetsglädje, mer motivation och funka ännu bättre ihop med dina arbetskamrater.

Tänk dig en arbetsplats där alla tar ansvar. En schysst miljö där det är kul och utvecklande att jobba. Där alla jobbar bra ihop, är stolta, gillar varandra och där det går bra att säga vad man tycker. En sådan arbetsplats blir kul att gå till och skapar bättre resultat!

Medarbetarskap handlar om att få alla att se sig som en viktig del i en större helhet. Det skapar engagemang, meningsfullhet, ansvarstagande och initiativförmåga.

Kursen vänder sig till dig som är medarbetare och som vill få kännedom och kunskap om dig själv, andra och vilka faktorer som ligger till grund för att en grupp fungerar bra, trivs och är effektiv tillsammans.

UPPLÄGG

Kursen omfattar tre halvdagar med cirka två veckor emellan träffarna. Vi arbetar med teori, praktiska övningar, erfarenhets-utbyte och lärande i mindre grupper. Vi kopplar kunskap till praktisk verklighet i din vardag.

INNEHÅLL

Kursen Innehåller bl.a. kommunikation, självkännedom, beteendestilar, feedback, gruppdynamik

och värdegrund.

NÄR OCH VAR

4 nov, 26 nov och 10 dec på Astora i Enköping. 

Kl. 13-00-16.30

KOSTNAD

4 500 kr/ deltagare. 10 % rabatt om du anmäler minst 5 deltagare. Priserna omfattar kursmaterial och fika och är exkl moms. 

ANTAL DELTAGARE

Mellan 8 - 20 deltagare per kurs. 

KURSLEDARE

EAB FB halvkropp
Folke och Elisabeth Andersson Brinckmann. Folke är lantmästare och coach, Elisabeth är ledarutvecklare och tillsammans har vi under många år genomfört utbildningar och utvecklingsinsatser för små och medelstora företag, främst inom den gröna näringen. 

ANMÄLAN

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 0708-510 432 Sista anmälningsdag är 1 oktober. 

VARMT VÄLKOMMEN!

Folke och Elisabeth

Ladda ner informationsblad

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN