ViljaLysas integritetspolicy

Personuppgiftsansvarig
ViljaLysa AB (Org.nr 556533-1971, Visholmsvägen 25, 645 33 Strängnäs) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter.

Beställningar av informationsmaterial samt anmälningar till nyhetsbrev, utbildningar och kurser
Personuppgifter (namn, adress, telefonnummer och e-post) som lämnas i samband med anmälningar till utbildningar och kurser sparas bara så länge som det krävs för administrationen, det vill säga utskick av kursmaterial, utvärderingsenkäter samt eventuella diplom. Lämnar du ditt samtycke vid anmälan kommer du även att få våra utskick/nyhetsbrev men kan vara helt säker på att dessa uppgifter aldrig lämnas ut till tredje part. Eftersom vi tar betalt för utbildningar och kurser sparas fakturaunderlaget enligt gällande bokföringsregler.

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje man för marknadsföringsändamål.

Utlämnande av personuppgifter
Vi lämnar ut personuppgifter för att uppfylla rättsliga skyldigheter och upprätthålla vår policys. Sådan information kommer enbart att lämnas ut i enlighet med tillämpliga lagar och regler.

Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig hos ViljaLysa AB och att få uppgifter rättade. Vill du veta om ViljaLysa AB behandlar personuppgifter om dig, skicka en undertecknad begäran till oss.

Kontakta oss
ViljaLysa AB når du antingen via e-­‐post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via telefonnummer 0708-510 432.

pdfLadda ner som PDF