Qvinst

Qvinst natverket

Qvinst Företagsutveckling

Qvinst Företagsutveckling är ett nätverk för företagarkvinnor i den gröna näringen i Östra Mellansverige. Syftet är att skapa lönsamma och hållbara företag för medlemmarna. Gruppen har ett ursprung från Qvinst- affärsutveckling, ett program som skapats och genomförts av ViljaLysa, finaniserat av Främja Kvinnors Företagande och Tillväxtverket. Nätverket välkomnar inte bara "gamla" Qvinstare utan även andra företagare som är intresserade av att företagandet inom den gröna näringen utvecklas och växer. 

Qvinstdagarna är fyllda av klokskaper, skratt, strategier, lekar, gråt och företagsamhet. Det är underbart att följa människors utveckling över tid. Att se drömmar bli konkreta, och att se utmaningar övervinnas är så otroligt givande.


Lite siffror:
2012 startade Qvinst
114 företagarkvinnor har gått programmet
5 program (3 X 2 dagar)
7 år har vi kört uppföljningsdagar, varav 6 år utan offentlig finansiering.
280 medlemmar på FaceBook

Nätverket består av flera olika delar.

MÖTESPLATS

En återkommande årlig mötesplats för Qvinstarna, ett fördjupat nätverkande med olika fokusområden. Träffen sker på Kungsörstorp i hjärtat av Östra Mellansverige.

Exempel på fokusområden:

  • Innovation (produkter, tjänster, samverkansformer, målgrupper)
  • Marknadsföring och försäljning
  • Ledarskap
  • Offentlig upphandling
  • Omvärldsbevakning
  • Relationsskapande för affärsnytta
  • Verksamhetsplanering

NÄSTA TRÄFF ÄR 10-11 NOVEMBER 2020
Vi bjuder på en härlig blandning, allt med fokus på att skapa nytta, inspiration och engagemang för dig, företagandet och landsbygden. Ladda ner inbjudan

Välkommen med din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vad tyckte deltagarna var bra på senaste träffen? 

Deltagarna åkte hem med tydliga mål och handlingsplaner, nya idéer, kraft och motivation. Nya perspektiv, glädje och gemenskap.
Alla vill ses om ett år igen. ”Vi har helt enkelt inte råd att inte komma!”

IMG 4267IMG 4316

SOCIALA MEDIER

FB-sidan Qvinst – affärsutveckling för företagarkvinnor inom den gröna näringen. Här finns ca 280 medlemmar. Syftet är att ha en arena för tips och idéer som rör företagande, stödja varandra i vardagliga problem och möjligheter som företagare samt att marknadsföra varandra. ViljaLysa gör minst ett inlägg per vecka utifrån medlemmarnas behov.

Välkommen att bli medlem! Gå in på sidan nedan och ansök om medlemsskap, så svarar ViljaLysa inom kort.

Facebook - Qvinst Affärsutveckling för företagarkvinnor inom den gröna näringen

FÖR VEM

Företagarkvinnor inom den gröna näringen. De flesta medlemmarna kommer från regionen Östra Mellansverige, (Örebro, Östergötland, Södermanland, Uppsala, Västmanland, Stockholm), men alla är välkomna att vara med. 

VARMT VÄLKOMNA!

         

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN