Individuell coachning

 

Vart ska jag 580 x 350

vad är coachning?

Coachning är en samtalsmetod som hjälper dig att identifiera och uppnå mål snabbare och mer effektivt än du skulle klara på egen hand. Genom frågor och övningar blir du hjälpt att identifiera och agera för att nå dina mål. Coachning leder till agerande som ger förändring i ditt arbetsliv eller i din vardag och gör det på det sätt som du själv vill.

nyttan

Genom att ha en coach får du:
• Ett bollplank som hjälper dig att identifierar dina mål och din väg tydligare.
• Ett kontinuerligt och stärkande stöd över tid som ger dig handlingskraft.
• Ett stöd som ger dig nya perspektiv.
• Inspiration att gå framåt i din utveckling.

Coachning bygger medvetande, förstärker valmöjligheter och leder till förändring. Coachning stödjer individer och organisationer att tydliggöra sina mål och få insikt om vad som krävs för att ta sig dit.

Under åren har vi coachat 100-tals individer som vill utvecklas. Det rör sig oftast om frågor om ledarskap, att hitta ny inriktning, att samarbeta bättre, att nå bättre resultat eller någon annan typ av utmaning. Gemensamt för all coachning vi gjort är att det leder till handling, lärande, utveckling och förbättring.

upplägg

Coachning görs hos oss i Strängnäs, hos dig på företaget eller på en neutral plats som du väljer. Vi har ett första samtal om dina utmaningar, mål och hur du vill gå vidare. Hur ofta och hur många samtal som behövs är individuellt beroende på problemställning. Vid första tillfället kommer vi överens om ett upplägg.

Coachning_individuellt.pdf

 

 

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN