Ledarstöd

trad i  hand 580x281

En långsiktig och närvarande resurs i företagets utveckling.

Känner du dig splittrad, stressad och har svårt att komma till skott med allt som du behöver göra som ledare? Är du ibland osäker på hur du ska hantera din personal? Vill du öka engagemang och förbättra kommunikationen i din arbetsgrupp? Känner du dig ensam och längtar efter någon att bolla med?

Att leda företag är komplext oavsett om ni är få eller många i företaget. Framgång beror ofta på hur ledarskapet fungerar och hur bra samspelet mellan medarbetare i arbetsgruppen är.

Ledarstöd är till för dig som driver företag och behöver stöd under en längre tid i olika mindre eller större frågor som uppstår i företaget.

NYTTAN

• Ett kontinuerligt stöd i att leda dig själv och dina medarbetare.
• Ett stärkande bollplank som stöder dig i vägval och beslut i styrningen av ditt företag.
• Tillgång till kunskap, rådgivning och nya perspektiv i ditt ledarskap.

UPPLÄGG

Vi har ett första samtal, lär känna varandra och identifierar ditt nuläge och dina svårigheter. Vi formulerar vad du vill uppnå och hur vi går vidare. Antalet träffar och hur lång tid vi ses är beroende på dina behov och din situation. Vi tänker oss en längre kontakt och ser oss som en långsiktig och närvarande resurs i din och företagets utveckling.

VAR 

Vi ses hos dig på företaget, hos oss i Strängnäs eller på annan plats vald av dig.

VEM

Folke Brinckmann och Elisabeth Andersson Brinckmann har erfarenhet av företagande och ledarskap. Folke är coach, leancoach, lantmästare och marknadsekonom. Elisabeth är organisationskonsult, sjukgymnast och handledare inom ledarskap och grupputveckling.

KONTAKT

Hör av dig till oss så arbetar vi fram ett upplägg som gör nytta för dig!

Folke Brinckmann, 070-984 15 55, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Elisabeth Andersson Brinckmann, 070-851 04 32, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Laddar ner informationsblad