Företagsanpassade insatser

EAB FB halvkropp

Utvecklingsprogram som anpassas till ditt företag.

Det innebär att de skräddarsys för att passa ditt företags specifika behov och mål, samt medarbetarnas kunskapsnivå och roll i företaget. Behoven kan handla om att stödja och underlätta pågående förändrings- och utvecklingsarbete eller att mer allmänt höja kompetensnivån i företaget.

Syftet med företagsanpassade utvecklingsprogram är att skapa långsiktiga resultat och bestående värden. Programmen kan spänna över lång tid eller utformas som korta föreläsningar/ workshops, allt beroende på situation, behov och målgrupp.

exempel på uppdrag

Ledarskapsdagar för gröna näringen Dagarna har genomförts i Uppsala, Västmanland, Örebro och Södermanland och omfattar ca 150 personer. Syfte är att stärka företagare inom den gröna näringen. Innehåller bl.a. personligt ledarskap, samtalsmetodik, mental träning, kommunikation och konflikthantering samt stresshantering. Nedanstående länkar är kort beskrivning av dagarnas upplägg

Att leda mig själv

Att leda andra

Enskild handledning och rådgivning till chefer som vill utvecklas och hitta nya vägar. Fresenius Kabi, Trygghetsrådet, Uppsala kommun m.fl.

Psykosocial arbetsmiljö – Fresenius Kabi. Utbildning och rådgivning med fokus på stress- och konflikthantering. Målgruppen är chefer och skyddsombud och omfattar ca 144 personer. Målet är att nå ökad kunskap och insikt kring stress och konflikthantering samt verktyg att använda som en naturlig och integrerad del i vardagen. 

Det goda svåra samtalet – Fresenius Kabi. Utbildning för ca 60 chefer. Syftet med kursen är att göra svåra samtal till möjligheter. Att chefen använder samtalet som ett naturligt redskap för att utveckla såväl medarbetarna som arbetsgruppen. Målet är även att deltagarna får en ökad trygghet i att göra svåra samtal till enkla och att se samtalet som ett verktyg att förebygga och hantera konflikter. (2012)

Uppstart och utveckling av LRF:s Coacherbjudande. Coachning av upp till 100 personer per år. Coachning inom områden som ledarskap, vägval, expansion, avveckling, kommunikation, samarbete, generationsskiften och nya affärsidéer.

kontakta oss

Vare sig du vet precis vad du söker eller vill diskutera dig fram till vilken utvecklingsinsats som behövs på ditt företag är du välkommen att prata med oss.
Tillsammans bollar vi idéer, planerar och kartlägger behov samt lägger upp utvecklingsprogrammets syfte, mål, omfattning och innehåll.

Elisabeth Andersson Brinckmann tfn 0708-510 432, mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Folke Brinckmann tfn 0709-841 555, mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.