Så kul det är att vara tillbaka på jobbet igen!

EAB FB halvkropp

Efter en härlig ledighet med mycket SOMMAR så välkomnar vi hösten med energi och inspiration.

Så mycket roligt och spänannde har redan hänt under de två veckor som vi varit igång efter semestern.

4262 267x400

Därför är det så roligt!
Folke är i full gång med Ägarskifteslotsen - ett innovationsprojekt för att stödja företagare som ska genomföra ett generations- eller ägarskifte. En projektgrupp ska arbeta fram nya metoder och till våren 2017 så kan förhoppningsvis den första piloten genomföras.

Ett annat spännande uppdrag är att leda en process för LRF Riks i Huskvarna. Förberedelser pågår!

Elisabeth fortsätter att träffa företagare i projektet Affärskompetens i Norduppland. Hittills har 150 företagare gjort en analys av sitt företag och skapat en utvecklingsplan. Under hösten kommer Elisabeth leda ytterligare 10 analysträffar och hoppas träffa minst 150 till. Det finns några platser kvar i projektet, läs mer och anmäl dig på www.affarskompetens.nu

Vi har båda coachat medarbetare och ledare och haft nöjet att genom samtalen hjälpa personer vidare till ökad klarhet och handlingskraft. Alltid lika roligt!

Nya samarbetspartners knackar på dörren...hemligt än så länge :-)

Elisabeth ser fram emot att åka till Falsterbo i Skåne under vecka 36 för ännu en UGL-kurs. Alltid lika roligt och givande. Finns EN plats kvar, kanske är den DIN?

ATT LEDA TILLSAMMANS - programmet för er som leder företag ihop och som vill bli bättre på att samarbeta och att effektivt leda företaget mot era gemensamma mål, börjar bli fullt. Start den 17-18 oktober. 8 platser kvar...

En del av vår tid har gått till planering av verksamheten med hjälp av vårt Ledningsråd, nyttigt och roligt...och en smula jobbigt också.

Vi skapar en ny hemsida som ska mobilanpassas. Också det jättekul...och en smula jobbigt :-) Den ska lanseras 15 september, så håll utkik.

Ett annat spännande projekt som vi ska berätta mer om framöver är VIljaLysa på Kilimanjaro! Vi hoppas att DU hjälper oss dit...vi vill få vandra tillsammans med dig under hösten. Återkommer om detta!

Nu tar vi helg och vilar oss några dagar och önskar dig allt det bästa!

Folke och Elisabeth

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN