Företagarcoachning ger dig nya perspektiv och driv framåt!

Vart ska jag 580 x 281

Företagarcoachning ger dig nya perspektiv och driv framåt!

 

Folke Brinckmann erbjuder

coachning som innebär att du får stöd i frågor som rör din och företagets utvecklings- eller förändringsprocess. Den hjälper dig att se vägen tydligare och hjälper dig att målinriktat utveckla, förändra eller lösa problem i ditt företagande.

Coachning är aktuell när du står inför olika val och utmaningar i ditt företagande eller när du behöver hjälp att förbättra ditt arbete i företaget. Det kan t.ex. gälla utvecklingsfrågor, ledarskap, struktur, generationsskifte eller andra utmaningar. Coachning ger dig nya perspektiv, målinriktad problemlösning och hjälper dig att nå dit du vill.

NYTTAN

  • Ett kontinuerligt stöd och externt bollplank som ger dig nya perspektiv.
  • Konkretiserar dina mål och tydliggöra din väg framåt.
  • Inspiration och hjälp att gå framåt mot den förändring eller utveckling du vill ska ske.

Resultat

91 % av de coachade säger att samtalen haft stor betydelse för företagets utveckling 

77 % av de coachade uppger att samtalen har gett dem en tankeställare och en förändrad inställning

Andra förändringar de uppger är att de fått ny gnista och motivation, fått hjälp att se utvecklingsmöjligheter och stöd i att utveckla befintlig verksamhet.

NÅGRA DELTAGARRÖSTER 

  • Vi diskuterade vem som ska ta över med våra söner och de anställda
  • Det har givit mig mer självförtroende och en stor tankeställare inom arbetet
  • Öppnade ögonen och fick mig att se över möjligheterna i företaget.
  • Fick mig att tänka i nya banor.
  • Gav mig nya perspektiv på arbetet.
  • Det fick i gång diskussioner här på gården om hur vi ska utveckla saker och ting. Det har verkligen givit en tankeställare.
  • Det gav en tankeställare om vad jag vill göra med livet. Det fick mig att stanna upp för att verkligen se vilka förbättringar jag vill göra i verksamheten.

UPPLÄGG

Vi har ett första telefonsamtal, vi identifierar din utmaning och ses därefter på ett första möte hos dig på företaget. Vi tydliggör din utmaning, sätter mål och bestämmer hur vi går vidare samt tecknar en överenskommelse. Du väljer också vilka som ska delta på våra möten, du själv, din familj eller dina medarbetare.

VAR

Coachningen sker i samarbete med etablerade rådgivnings- och redovisningsföretag. Det innebär att du har nära till en lokal hos våra samarbetspartners i östra Mellansverige där du utöver coachning också har tillgång till tjänster inom ekonomi, juridik och redovisning.

VEM

Jag är diplomerade coach, Leancoach, lantmästare och marknadsekonom. Jag har lång erfarenhet från coachning av 100-tal företagare och familjeföretag i den gröna näringen och jag har drivit företag i såväl med- som motvind.

vill du veta mer?

Ring Folke Brinckmann tfn 070-984 15 55070-984 15 55, eller maila  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  

Folke

Ladda ner informationsblad Företagarcoachning_infoblad.docx

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN