UGL

UGL grupp002 580 x 281

Vecka 26 hade vi ännu en fantastisk UGL-vecka.

Falsterbo kursgård i Höllviken, Skåne var en perfekt plats att ha en UGL-kurs på, här fanns mycket lugn och ro och plats för reflektion och utveckling.

2016-07-01_11.55.20

Spontan teckning av en deltagare, lite uppförsbacke i början av veckan...öppenhet ledde till tillit och gemenskap...som gav trygghet och modet att våga satsa och hoppa...och landa tryggt. 

 

Så här säger några av våra deltagare:

- Veckan har varit känslosam, långt mer än vad jag var beredd på. Jag tar med mig ALLT! Känner att jag sorterar det till klarhet om någon vecka. Min insikt om mig själv är min finaste guldklimp. Elisabeth och CG ni är fantastiska. Fortsätt vara samspelta och engagerade, det inspirerar otroligt.

- Veckan har varit otroligt bra. Förhoppningsfull, lärorik och insiktsfull. Jag tar med mig massor av nya insikter och mig själv, grupper och gruppdynamik och en massa annat. Handledningen har varit bra och tydlig. Gruppen skulle ju reflektera och agera själv. Handledningen och föreläsningarna har varit mycket bra.

- Jag har fått verktyg i min ledarroll som kan komma att få mina medarbetade att växa och må bra. CG och Elisabeth har varit engagerade och kunniga. Med tydlighet och variation har ni lett utbildningen på ett föredömligt sätt. Aldrig hr jag känt mig trött eller uttråkad. Mycket BRA!

- Min vecka har varit otroligt turbulent känslomässigt. Väldigt insiktsfull och utvecklande. En väl värd personlig investering. Jag tar med mig de guldklimpar som varit uppenbara under veckan men fortsätter leta efter de bitar som jag ännu inte sett. Det har märkts väldigt tydligt att ni CG och Elisabeth är mycket kunniga och erfarna i det ni lär ut och det verkar som att ni lever det ni lär ut.

- Veckan har varit väldigt givande för mig. Jag har kommit till en rad insikter om mig själv och vad det är som jag behöver utveckla för att komma vidare med mig själv och mitt ledarskap. Jag tar även med mig nya kunskaper om grupputveckling, feedback, konflikthantering och värderingar och hur svårt det är att kompromissa med dem. Sist men inte minst, valnöten! Ni som kursledare har gjort en mycket bra insats. Ni är engagerade, entusiasmerande, kompetenta och samkörda.

- Kära Elisabeth och CG! En fantastisk vecka som gett mig väldigt mycket guldkorn och jag ser att jag har en stor potential att utveckla. Ni har varit otroligt engagerade precis som en föregångare till mig berättat. Ni är samspelta, kompletterande och väldigt kompetenta. Ni har en fantastisk plats på jorden för kursen, där det har funnits möjligheter till rekreation och återhämtning. Nu är det upp till mig att förvalta denna gåva och utvecklas på hemmaplan. Många kramar!

2016-06-30_14.26.37

TACK ALLESAMMANS FÖR ERT ENGAGEMANG, MOD, HUMOR OCH VILJA ATT UTVECKLAS!

Härlig sommar önskar CG och Elisabeth 

Nästa kurs är vecka 36 och 43.

Anmäl dig på www.cm-development.se

 

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN