180 företagsledare i den gröna näringen har vässat sin kompetens!

placeholder

Att leda och styra sina företag är en framgångsfaktor som sticker ut!


Det är en stor ära för oss att utbilda företagsledare och arbetsledare i den gröna näringen i att styra och leda företag. Totalt har vi utbildat 180 deltagare i ledarskap och styrelsearbete.

Vilja Styra

Vi har genomfört Vilja Styra som är en styrelseutbildning riktad både till företagare som vill skapa sig en styrelse och till de som vill bli ledamöter.

Det är 44 personer som har genomfört den 4,5 dag långa utbildningen. Samtliga kan rekommendera Vilja Styra till andra företagsledare. 

Vilja Leda

Vi har även genomfört Vilja Leda, 7 dagar, 3 dagar och 1 dagars kurser. Deltagarna är supernöjda och skattar meningsfullheten till i snitt 9,3 av 10. 100% av deltagarna kan rekommendera kurserna till andra. De har gjort konkreta förändringar i att både leda sig själva, andra och sitt företag. 

Utbildningarna är delfinansierade av Jordbruksverket genom Landsbygdsprogrammet. Vi samverkar med LRF och Fyrklövern Ekonomi och Juridik. Tack för förtroendet!

HURRA - Vi har fått förlängt avtal med Jordbruksverket under 2021-2022 och kommer genomföra Vilja Leda och Vilja Styra under kommande säsong med start i oktober 2021. 

Boka din plats redan nu

Du kan redan nu boka din plats genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller gå in på anmälningssidan https://www.viljalysa.se/kurser

Läs mer om Vilja Styra

Läs mer om Vilja Leda

Välkomna! Vi ser fram emot att träffa minst 100 deltagare till :-)

2016 12 01 19.32.33

Folke och Elisabeth

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN