ViljaLysa välkomnar nya och gamla samarbetspartners och sponsorer

Qvinst natverket

Qvinst Nätverket får en skjuts framåt

Fyrklövern

Välkommen Fyrklövern som samarbetspartner till ViljaLysa. Fyrklövern arbetar med ekonomisk och juridisk rådgivning till mindre företag. De arbetar med exempelvis redovisning, skatterådgivning och företagsutveckling, men även tjänster inom juridiken. Här kan de hjälpa till med alla rättsliga frågor som rör dig som företagare och privatperson, till exempel äktenskapsförord, kompanjonavtal, arrendefrågor, testamenten och genomförande av generationsskiften.  

Fyrklövern kommer att dela med sig av sin kunskap kring ekonomi och juridik på Qvinst-tematräffen i november. 

http://www.4klovern.se/

Qvinst Företagsutveckling

Qvinst-företagarna har bildat en ideell förening som heter Qvinst Företagsutveckling. De har sökt sponsorer till Nätverket och företagarnas fortsatta utveckling. 

Sparbanksstiftelsen Rekarne

Nu har Sparbanksstiftelsen Rekarne beviljat föreningens ansökan "Qvinst - Företagarkvinnor med vinst", med 40 000 kr. 

Föreningen har även skickat ansökan till Sparbankstiftelsen Alfa, Sparbanksstiftelsen Nya, Sparbanksstiftelsen Upland och Sörmlandsbanken. Så nu håller vi tummarna att även dem säger JA till Nätverket och företagsutveckling på landsbygden!

LRF Östergötland, Örebro och Södermanland

LRF fortsätter att stöjda Qvinst-företagarna genom bland annat kunskap och coachning på tematräffen i november. De kommer även dela med sig av kunskap och tips på FaceBook sidan Qvinst - affärsutveckling för företagarkvinnor inom den gröna näringen.

https://www.facebook.com/groups/353291961424632/

TACK TILL ER ALLA SOM TROR PÅ QVINST OCH VILJALYSA!

Tillsammans är ett sätt att finnas till! 

Go_together_african_proverb

 

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN