HURRA - förlängt avtal med Jordbruksverket!

vandring viljalysabil

Vi är stolta och tacksamma över att få bidra till framgångsrika företag och företagsledare!

På uppdrag av Jordbruksverket har vi under den senaste säsongen utbildat 85 företagsledare i den gröna näringen i ledarskap och styrelsearbete. Vi har genomfört 20 utbildningsdagar under november till mars, och njutit av varje dag och varje möte! 

Nöjda deltagare

Deltagarna är nöjda, skattar kurserna till ett genomsnitt av 9,2 på en 10-gradig skala. Här är några kommentarer:

• Varmt tack för en toppenkurs! Jag hade höga förväntningar och dessa har införlivats med råge. Det känns som ni har gått igenom ett koncentrat av vad personer och företag inom gröna näringen behöver mest. Tack för att jag fått del av er erfarenhet och kunskap, den kommer hjälpa mig mycket.
• Fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar till andra som undrar hur de ska få verktyg att bli en bättre ledare.
• Känner mig alltid inspirerad och laddad efter kurstillfällena! Från deppig, mentalt trött och uppgiven vid ankomst till full av energi vid avresan (trött i huvudet men så glad). Folke och Elisabeth – ni är fantastiska kursledare! Er personlighet är halva nöjet! ☺

100 % av våra deltagare kan rekommendera kurserna till andra! 

Konkreta resultat

Bättre planering och struktur med regelbundna veckomöten, styrning mot mål och kommunikation i arbetsgruppen är förändringar som är påtagliga. 

  • 83 % uppger att kursen har eller kommer att ha påverkan på företagets lönsamhet och tillväxt. 
  • 92 % uppger att de i hög grad / till fullo har fått verktyg som bidrar till att utveckla dem själva och företaget. 
  • 92 % uppger att de i hög grad / till fullo har förbättrat förmågan att leda sig själva.


-"Insikten att jag inte ska göra allt själv utan jag måste ta mig tid att dela med mig och ge andra ansvar för att företaget ska utvecklas".

 

 Foto 2019 01 15 11 49 25 

Välkommen med din anmälan till kurserna som startar i höst/ vinter.

ViljaLysa erbjuder under 2019-2020 utbildningar i ledarskap och styrelsearbete för företagare inom jordbruk, trädgård och andra verksamheter inom den gröna näringen. Syftet är att öka förmågan att leda, styra och utveckla sig själv, medarbetare och företaget mot lönsamhet och långsiktig konkurrenskraft. Utbildningarna är delfinansierade genom Jordbruksverket i Landsbygdsprogrammet och vänder sig till företagare i sju län i Östra Mellansverige, Gävleborg och Dalarna.

Välj mellan två olika typer av utbildningar, Vilja Leda och Vilja Styra 

ViljaLeda Stripp

Utbildningen för dig med eller utan anställda som vill bli bättre på att leda dig själv, medarbetare och företaget. Utbildningen är på 1, 3 eller 7 dagar och ger dig kunskap som du direkt kan använda i din vardag. 

Läs mer om Vilja Leda

ViljaStyra Stripp

Utbildningen omfattar 4,5 dagar och ger dig kunskap i att driva, planera och utveckla en aktiv styrelse eller ett ledningsråd. Utbildningen är även för dig som vill arbeta i en styrelse eller ett ledningsråd.

Läs mer om Vilja Styra

VÄLKOMMEN MED DIN anmälAN!  http://www.viljalysa.se/kurser 

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN