Vill du vara en bra medmänniska till dig själv och andra - gå UGL!

UGL

 

2015-11-24 10:27

Jens Lundström, forskare på Halmstad högskola berättar om sin upplevelse av UGL.

jens_mars_2012_021

Före jag upplevde UGL-kursen så hade jag en bild av bra ledarskap som var klassiskt rotad i en stark personlighet som styr med hela handen. Jag förstår nu, att jag varit naiv i den föreställningen. Även om jag förut varit intresserad av samspelet mellan människor (i grupp) och till en viss del också ledarskap så förstår jag nu att dessa två områden är ett och samma. Kursen har väckt mitt intresse för människor igen!

I UGL-kursen upplever man de forskningsbetonade teorier som man sedan också läser om i efterföljande pass, för mig har detta varit en positivt omtumlande upplevelse som är allt annat än abstrakt och fiktiv. Verktygen som jag tar med mig är bra sammanfattade och lätta att förstå, därav blir också resultatet att det som lärs ut också kan tillämpas lättare då deltagarna tränat intensivt på kursen.

Från kursen tar jag med mig nya insikter om mig själv och hur jag fungerar i olika situationer - redan från första arbetsdagen efter kursen fick jag användning av dessa insikter. Vidare tar jag också med mig ett utökat kontaktnät genom de övriga kursdeltagarna, kontakter som jag tror är guld värt i situationer där man kan behöva råd och insikt.

Vill du ta chansen att bli en bra medmänniska till dig själv och andra?

Nästa kurs är vecka 5, (1-5 februari 2016) på Åhus Seaside strax utanför Åhus i närheten av Kristianstad.

Vill du veta mer eller anmäla dig till nästa UGL-kurs ring Elisabeth 0708-510 432 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

UGL_logga

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN