En vecka som jag inte ens i min vildaste fantasi kunde föreställa mig

UGL

Ännu en fantastisk UGL-kurs är till ända.

När fredag eftermiddag kom och det var dags att säga hejdå, så tittade vi alla på varandra och konstaterade att upplevelsen som UGL bjuder på är unik. Trots många kurser som handledare så är det lika fantastiskt varje gång att följa och ta nära del av deltagarnas upplevelser. Jag är oerhört tacksam och berörd av männskans kraft och vilja att bidra till sig själva och varandra. Det ger mig hopp och framtidstro!

2016-05-20_15.25.13

Deltagarnas upplevelser

CG Månsson, CM Development är arrangör och min samarbetspartner. Senast vi hade kurs så fick vi följande respons från deltagarna:

  • En vecka som jag inte ens i min vildaste fantasi kunde föreställa mig. Vi träffades för första gången på morgonen måndag och efter middag hade vi avslöjat våra innersta känslor. Veckan har varit jobbig med mycket känslor, konflikter, diskussioner, tröst som gav en otrolig gruppkänsla. Nu åker vi hem med huvudet fullt av tankar. Var väldigt skeptisk när jag åkte hit, men bit för bit öppnat ögon och sinne och insett att det var nog inte så dumt att hänga på i alla fall.
  • Otroligt väl sammansatt kurs som överträffade alla min förväntningar. En bra mix av övningar, samtal och föreläsningar. Helt rätt metod för upplevelsebaserat  lärande. Gått på djupet mycket tidigt under perioden och det känns omedelbart att detta (metodiken) är annorlunda i jämförelse med annan inlärning. Tyckte att innehållet var ytterst relevant och känner att jag fått inblick i de ämnen som ligger till grund för mitt lärande. Bra blandning av modeller, metoder och berättelser ur verkliga livet.
  • CG och Elisabeth är på var sitt sätt underbara personligheter som kompletterar varandra på ett utmärkt sätt! Deras sätt att stimulera till lärande är föredömligt och deras växelverkan, mjukt ledarskap gentemot rakt är lysande! Mycket humor och ”bjuda-på-sig själv” är två andra viktiga egenskaper som de båda besitter. Ett innerligt och varmt tack! >3 >3
  • Kursens värde är fantastiskt! Upplägget är bra och utvecklande, steg för steg. Dock skulle jag inte ha något emot lite återhämtning. Har trots allt klarat pressen. Ledarna är kunniga, berättande och humoristiska.
  • En fantastisk resa för mig. Jag hade hört mycket positivt om denna innan och jag blev verkligen inte besviken. Jag är euforisk. Tack Elisabeth och CG!!!
  • Intressant att känna utveckling (medgångar och motgångar) på ett sådant här konkret sätt. Fått sju ny ”bollplank” som känner mig väldigt väl. Fått mer insikt tack vare kursen. Första kvällen var lite lång för att vara första kvällen. Kursledarna hade ett bra sätt att förmedla ut budskapet så att gruppen förstod och jobbade i rätt riktning. Kan varmt rekommendera kursen till övriga i organisationen.
  • Vilken givande vecka! Jag har lärt mig mycket om mig själv och hur jag fungerar och upplevs i grupp. Jag har även fått kunskaper om ledarskap och grupputveckling som hjälper mig att förstå mitt normala sammanhang. Ni som ledare har varit ena riktiga klippor. Jag är inspirerad av ert ledarskap och djupt tacksam för den resa ni tagit med oss på. Ni har bidragit med trygghet, aldrig har jag känt mig otrygg, även om det fanns stunder i början då jag tvivlade på gruppen. Era fina personligheter har också bidragit med god stämning, ni har en underbar kemi tillsammans. Tack! 
  • Bra mix av teori och praktik. Framförallt att vi fick praktisera mycket och ”värka” fram det teorin sa, för att sedan förstå genom att få det vi gjort presenterat i teorin. Mycket engagerade ledare. Ni kompletterar varandra perfekt! Elisabeth är så varmhjärtad så man bara smälter. CG är så skarp, sträng och träffsäker man kan vara. Unik egenskap att vara så sträng  samtidigt som vi känner oss sedda och bemötta helt utan attack, kontroll etc. Båda är ni närvarande med kunskap om precis vad vi behöver, när och hur. Allt ni säger landar klockrent i oss där vi är och ger oss förståelse i processen
  • Innehåll: Min känsla är att den har innehållit allt vad vi behöver. Det enda jag kan säga är att jag skulle vilja ha mer, mer mer Upplägg: Mycket pedagogiskt upplagt där teori och praktik har gått hand i hand vilket ger en både intellektuell och känslomässig förståelse som ger synergi effekt i den totala förståelsen. 

Nästa möjlighet till utveckling

Kommande kurser är vecka 26, 36, 43 och 50. Vi kommer att vara i Falsterbo i Skåne

Anmäl dig här: http://www.cm-development.se/

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN