Det är roligare att vara företagare!

Artikel 003 fyr

Det är roligare att vara företagare!

 

Affärsutvecklingsprogrammet Qvinst ger resultat!

ViljaLysa har i samarbete med LRF genomfört affärsutvecklingsprogrammet Qvinst med 21 företagare inom de gröna näringarna i Östra Mellansverige. Programmet omfattar 6 heldagar och innehåller bl.a analys av nuläge, sätta framtida målsättningar och skapande av handlingsplan för att nå målen. Vi utforskar kärnvärden och hur dessa vill kommuniceras både externt och internt. Vi gör studiebesök och lyssnar på passionerade och framgångsrika företagare inom den gröna näringen. Deltagarna önskar sig teman och i detta program blev det marknadsföring, sociala medier och gruppdynamik och att leda andra.

100% av deltagarna upplever att deras företag har utvecklats,  att de har tydligare målsättningar och vet hur de ska nå dem, att de fått nya verktyg som bidrar till att stärka och utveckla sitt företag samt att de blivit bättre på att nätverka.  

65% har gjort konkreta förändringar i sitt företag.som t.ex. nytt samarbete, utökat verksamheten med nya tjänster och produkter och tydligar kommunikation med de anställda, kunder och leverentörer. 

Deltagarna upplever att vi handledare, Agneta Rythen Martin, Afema och jag har god kunskap och kompetens (4,9), har god pedagogisk förmåga (4,8), förmåga att skapa ett öppet och tillitsfullt klimat (4,9) samt har god förmåga att hålla ordning och struktur (4,8). Allt på en 5-gradig skala.

Läs utvärderingen i sin helhet med deltagarnas kommentarer i bilagan

RESULTATUTVÄRDERING_QVINST_1.pdf

Nästa program startar i mitten av februari 2013. Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN