God Jul & Gott Nytt År!

EAB FB halvkropp

2015 har varit ett mycket händelserikt år för oss

Vi är nu båda engagerade i företaget till 100%. Det är ett mål som vi arbetat på i flera år och som nu blivit verklighet. Vi har också startat programmet Att leda tillsammans. Ett program som vi skapade i januari och som startade med 18 deltagare i oktober. Under sommaren skrev vi en projektansökan för fyra kommuner i Norduppland. Projektansökan gick in till ESF i september och för 10 dagar sedan kom beskedet att de norduppländska kommunerna får 23,6 miljoner kr för kompetensutveckling bland företagare. Ett härligt besked som glädjer oss mycket.

Qvinst-nätverket fortsätter att utvecklas och den årliga träffen engagerade 35 företagare. Tack vare samverkanspartners Sörmlands sparbank, Sparbankstiftelsen Rekarne, Fyrklövern och LRF kunde ViljaLysa även i år bidra till utveckling av företag i den gröna näringen.

Vi har förmånen att coacha och handleda företag gällande ledarskap, medarbetarskap och affärsutveckling för att nå ökad lönsamhet och hälsa. Folke arbetar med tre företag för att impementera Lean inom Lean Lantbruk, viktigt och stimulerande för alla.  

Vi vill tacka alla våra kunder, samverkanspartners och alla lysande själar vi haft kontakt med under året som gått. Vi önskar er en riktigt skön och avslappnad ledighet!

Nu tar vi semester ett par veckor efter en hektisk höst och firar jul med nära och kära.

Ses den 7 januari igen!

IMG_6024

 

 

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN