Ta företaget dit du vill med hjälp av styrelse eller ledningsråd.

placeholder

DIGITAL INSPIRATIONSTRÄFF

Ta företaget dit du vill med hjälp av styrelse eller ledningsråd.


Välkommen till en digital inspirationsträff om att leda och styra företag.


Tid: Tisdagen den 6 oktober kl. 11.00 - 12.15
Plats: Digitalt möte via mötesplatsen Zoom

ViljaLysa AB utbildar företagare i gröna näringen i att styra och leda företag. Vi har utbildat 135 deltagare i ledarskap och styrelsearbete sedan 2018. Utbildningarna är delfinansierade av Jordbruksverket och vi samverkar med LRF och Fyrklövern ekonomi och juridik AB.

Under den digitala träffen får du inspiration i att driva och utveckla en aktiv styrelse eller ett ledningsråd. Du träffar finansiärer i lantbruket, tidigare deltagare i styrelseutbildningen och företagare som har en styrelse samt är ledamöter i en styrelse. Vi informerar också om aktuella utbildningar inom ledningsråds- och styrelsearbete samt inom ledarskap.
För vem: Träffen är för dig som är nyfiken på vad en styrelse eller ett ledningsråd kan tillföra dig och ditt företag samt för dig som funderar på att vara ledamot i en bolagsstyrelse eller ett ledningsråd.

Deltar gör:
• Lars Bjerke, VD på Fyrklövern ekonomi och juridik AB. Varför och när är en styrelse aktuell?
• Johan Wachtmeister, Christineholms Förvaltning AB. Nyttan med min styrelse och styrelseutbildningen jag gått.
• Helena Silvander, Tillväxtbolaget. Finansiärens syn på strategisk styrning.
• Helena Isakson, LRF Mälardalen. Aktuell information från LRF.
• Elisabeth och Folke Brinckmann, ViljaLysa AB. Information kring styrelseutbildningen Vilja Styra och ledarskapsutbildningen Vilja Leda.
Läs mer om utbildningarna på www.viljalysa.se

TID
Digitalt möte via mötesplatsen Zoom tisdagen den 6 oktober kl. 11.00-12.15. Mötet är öppet från 10.45 för att testa ljud och bild. Efteråt hålls mötet öppet ytterligare 15 minuter till 12.30 för frågor. Både mötet och mötesplatsen Zoom är kostnadsfria.

ANMÄLAN
Boka din plats på inspirationsträffen genom att klicka på anmälan nedan senast den 4 oktober. Vid anmälan får du information och en länk som du använder för att komma in på mötet.
Anmäl dig på nedanstående länk:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=JOhiHhtMHkGpdzf6Na_4lmTFZD6kIcBKtrmeNx_Mg4xUNkVWTVQ0VTAxS0VLQ0FSMlNETkwxUDRGNS4u

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-984 15 55.

Varmt välkommen!

Folke och Elisabeth Brinckmann, Helena Isaksson, Lars Bjerke

ViljaLysa, LRF och Fyrklövern Ekonomi och Juridik AB

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN