Mina poäng till UGL och er som handledare - 10 p av 10 möjliga!

UGL

 

 

Det är lika fantastiskt varje gång att se hur människor och grupper utvecklas. 

Att under fem dagar få följa en grupp människor från att på måndag morgon vara nyfikna, lite blyga och en aning obekväma till att på fredag eftermiddag vara trygga, öppna och fyllda med insikter och förändringsvilja, är en priviligerad del av mitt arbete.

Varje människa och grupp är unik och varje kurs blir olika men alltid fantastisk bra!

Framgången beror på flera saker, dels på UGL-konceptets upplägg och röda tråd och dels på handledarnas kompetens och förmåga att skapa en miljö där lärandet kan ta plats och att ge gruppen precis det som behövs för att skapa fortsatt utveckling. En tredje viktig sak är miljön, det behöver finnas ett lugn och en plats fri från störningsmoment. Vi har valt att lägga våra UGL-kurser i Åhus, med havet som granne.

IMG_9322IMG_9307

Handledarna

CG Månsson, CM Development är arrangör och min samarbetspartner. Senast vi hade kurs så fick vi följande respons från deltagarna:

 • Tack CG och Elisabeth för att ni skapade en fantastisk resa till en bättre självinsikt och förståelse för min funktion och betydelse i gruppen och hur en grupp fungerar. Det är en vecka som kommer ha betydelse för mig i livet.
 • Tack för en fantastisk resa i personlig utveckling! Elisabeth, tack för din enorma kunskap och empati. Jag har känt mig oerhört trygg med dig både kunskapsmässigt och i processen. Stort tack!

  CG – Du har gett mig chansen att revidera mina fördomar om manlighet och auktoritet mm. Du är både stark och mjuk, vis och ödmjuk. Jag har känt mig både bekräftad, stödd och utmanad av dig. Stort tack! Vi ses i april!

 • Ni har kul på jobbet! Ni passar som ”hand i handsken”. Undrar om ni vet hur mycket ni ger av er till mig och oss? Ni är så närvarande och empatiska. Det är första gången jag åker från en kurs där jag inte suttit av tiden.

 • Bra ledare. Kunde sätta in vårt frågande till teorier och till verkliga händelser som uppstår. Bra summering av processen och ni fick oss verkligen att knyta ihop säcken!
 • Om jag bara fick skriva ett ord istället för några meningar så skulle det bli: WOW!!!! Ni är oerhört proffsiga på det ni gör och utbildningen var mycket bättre än vad jag någonsin kunnat hoppats på. TUSEN TUSEN TACK!
 • Elisabeth och CG kompletterar varandra och utstrålar trygghet. Ni är otroligt duktiga och kompetenta i att skapa en skön känsla. TACK :-)
 • Jag är otroligt nöjd, det är den bästa och mest givande kursen jag varit med i. Stort tack för att ni gjorde det möjligt för oss när det behövdes. Ni kompletterar varandra på ett sätt som ger kursen ett extra värde.
 • Känts tryggt med er som ledare. En salt och en söt – bra combo! Mycket omtanke och lyhördhet!
 • Mina tankar om er och UGL i sin helhet: 10 p av 10 möjliga!!! Jag tycker att ni har kompletterad varandra på ett strålande sätt. Lett oss framåt med en kombination av teori och praktik. CG men sin något hårda, buttra men oerhört tydliga stil och erfarenhet av att vara ledare och chef. Elisabeth är mjuk, smidig, varm och tydlig och har med sitt sätt hjälpt oss att ta fram våra känslor. 

UGL_logga

Nästa möjlighet till utveckling genom UGL är vecka 14, 20 och 26. Ring Elisabeth 0708-510 432 eller CG Månsson 0709-506 680 om du vill veta mer eller anmäla dig.

 

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN