Vi har utbildat 85 deltagare i gröna näringen!

LESTYRALT 580X291

Att leda och styra sina företag är en framgångsfaktor som sticker ut!

Det är en stor ära för oss att utbilda företagsledare och arbetsledare i den gröna näringen i att styra och leda företag.

Vi har genomfört Vilja Styra som är en styrelseutbildning riktad både till företagare som vill skapa sig en styrelse och till de som vill bli ledamöter. 

15 personer avslutade den 4,5 dag långa utbildningen i mars. Samtliga kan rekommendera Vilja Styra till andra, och de känner sig redo att ta nästa steg. 

Vi har även genomfört Vilja Leda, 7 dagar, 3 dagar och 1 dagars kurser. Totalt har vi genomfört 20 tal utbildningsdagar i Östra Mellansverige under november till mars. Deltagarna är supernöjda och skattar meningsfullheten till i snitt 9,2 av 10. Vi bockar och bugar stolt och ser fram emot höstens utbildningar. 

Under förutsättning att Jordbruksverket beviljar förlängning av vårt avtal så kommer vi köra alla kurser igen med start oktober 2019. 

Du kan redan nu boka din plats genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller gå in på anmälningssidan https://www.viljalysa.se/kurser

Välkomna! Vi ser fram emot att träffa minst 85 deltagare till :-)

Folke och Elisabeth

4262 267x400

 

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN