Tomas Olsson, Norrby Gård rekommenderar Vilja Leda!

placeholder

Jag vill ständigt utvecklas, det ligger i min natur!

Tomas Olsson, Norrby Gård i Kungsör gick Vilja Leda 7 dagar som avslutades i mitten av februari 2020. Vi ringde upp honom för att ställa några frågor om hans upplevelse av kursen. 

1. Hur kom det sig att du anmälde dig?

Jag tycker alltid det är kul, spännande och intressant med utveckling. Jag kände att jag ville utveckla mig själv och företaget.

2. Vad hade du för förväntningar?

Jag hade egentligen inga förväntningar annat än att jag ville utvecklas, dessutom hade hört gott om kursen. Jag var nyfiken på att se vart det skulle leda. Det ligger nog i min person att jag ständigt vill utvecklas. Det hängde också ihop med vår situation i företaget och jag behövde ett bollplank som ställer jobbiga frågor för vår fortsatta utveckling.

3. Vad uppskattade du mest under kursen?

Att träffa alla andra, både deltagare och kursledare, var mycket berikande. På det sätt som kursen genomfördes blev det en bra dynamik med erfarenhetsutbyte, samtal och reflektioner. Många delar i kursen var mycket nyttiga och jag kunde använda gruppen för att omsätta allt i praktiken.
Alla verktyg inom ledarskap som t.ex. kommunikationsträningen har hjälpt mig i min vardag både som företagare och privatperson.

4. Vad har Vilja Leda inneburit för dig?

Det har inneburit att jag utvecklats som människa. Jag har blivit en bättre ledare för mig själv och andra. Jag ser saker på ett annat sätt, t.ex. i möten med andra människor. Jag har en bättre struktur och planering i företaget och jag involverar andra i min plan bättre än innan. Det avlastar mig och gör att allt blir mycket enklare genom att andra växer.

5. Kan du rekommendera kursen till andra?

Ja, alla borde gå!

6. Har du något tips att ge andra företagsledare som driver lantbruksföretag?

Ha alltid en plan, men var också beredd att ändra i den.

Hela gänget som gick Vilja Leda med start november 2019.

VL 7 dagar feb2020 580x281 

Från vänster

Erica Buskas Wulff, Oscar Wulff, Anki Arvidsson, Anna Olsson, Folke Brinckmann (kursledare), Viktor Närkeby, Petter Kjellerby, Niclas Carlsson, Josefin Samuelsson, Henrik Lander, Tomas Olsson, Elisabeth Andersson Brinckmann (kursledare) och Robin Tiits.

Vill du också bli en bättre ledare för dig själv och andra?
Kurserna startar i mitten av oktober 2020. Försäkra dig om en plats redan nu!

ANMÄL DIG HÄR! https://www.viljalysa.se/kurser

Ladda ner informationsblad 

Läs mer om Vilja Leda

 

 

 

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN