Investera i din framtid - dags för ledarskap- eller styrelseutbildning!

placeholder

Att leda och styra sina företag är en framgångsfaktor som sticker ut!

Det är en stor ära för oss att utbilda företagsledare och arbetsledare i den gröna näringen i att styra och leda företag. Totalt har vi utbildat 135 deltagare i ledarskap och styrelsearbete.

Vilja Styra

Vi har genomfört Vilja Styra som är en styrelseutbildning riktad både till företagare som vill skapa sig en styrelse och till de som vill bli ledamöter.

Det är 33 personer som har genomfört den 4,5 dag långa utbildningen. Samtliga kan rekommendera Vilja Styra till andra företagsledare. 

Vilja Leda

Vi har även genomfört Vilja Leda, 7 dagar, 3 dagar och 1 dagars kurser. Förra säsongen genomförde vi 30-tal utbildningsdagar i Östra Mellansverige under oktober till mars. Deltagarna är supernöjda och skattar meningsfullheten till i snitt 9,3 av 10. 100% av deltagarna kan rekommendera kurserna till andra. De har gjort konkreta förändringar i att både leda sig själva, andra och sitt företag. 

Utbildningarna är delfinansierade av Jordbruksverket genom Landsbygdsprogrammet. Vi samverkar med LRF och Fyrklövern Ekonomi och Juridik. 

HURRA - Vi har fått förlängt avtal med Jordbruksverket under 2020-2021!

Vi kommer genomföra Vilja Leda och Vilja Styra på flertal orter under kommande säsong med start i oktober 2020. 

Boka din plats redan nu

Du kan redan nu boka din plats genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller gå in på anmälningssidan https://www.viljalysa.se/kurser

Läs mer om Vilja Styra

Läs mer om Vilja Leda


Välkomna! Vi ser fram emot att träffa minst 100 deltagare till :-)

Folke o E på LRF


Folke och Elisabeth

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN