UGL är en verklig gåva till mig själv!

UGLvecka36 falsterbo grupp

UGL är en väg till förändring på riktigt!

Så här säger våra deltagare som gick UGL vecka 36 i Falsterbo. 

"Jag har insett att mitt beteende som framåt och humoristisk ger mig en mer framträdande roll i gruppen än vad jag insåg tidigare, detta stärker mig. En djupare förståelse för hur gruppen och jag fungerar. Insikten om vikten av reflektera.
Elisabeth och CG är välkomnande, genuina och engagerade! Kände förtroende genom hela veckan, ni kan det här! Ert engagemang visade sig inte minst under sista kvällen då ni bjöd på er själva".

"Jag fick med mig ett enormt mycket bredare perspektiv. På mig själv, på andra och på livet. Jag har blivit en bättre människa, och jag har verktygen för att fortsätta min utveckling. Ni har ett väldigt fint samspel och kompletterar varandra klockrent. Er initiala ”distans” till gruppen gav stort mervärde. Jag kan omöjligt tänka mig bättre UGL-handledare!"

"Jag fick med mig insikt om mig själv, inspiration till utveckling samt en massa lärdomar och tips. Jag har även fått nya vänner, massa glädje och många aha-upplevelser. Elisabeth och CG är oerhört inspirerande och kunniga ledare, med massa humor. Upplägget är strukturerat och mycket bra".

"Jag fick med mig en massa styrka och förmåga att vara i nuet. Elisabeth du inger lugn och trygghet. Känner mig mycket behaglig i ditt sällskap. Du dömer inte! CG du känns lugn och auktoritär. Ni har varit en bra kemi ihop"!

"Jag fick med mig massa känslor och erfarenheter som hjälper mig att komma ihåg kunskapen. Kontakt med mig själv på ett djupare plan. Hjälp till hur jag ska tackla vissa utmaningar/ problem som jag står inför. Plus en massa tips, råd och erfarenheter.
För min del var vissa förklaringar lite väl långa som fick mig att tappa fokus. Anekdoterna var roliga och gav teorierna liv. Personligen hade jag uppskattat om ni var ”hårdare” mot oss. Vet dock inte om det går eller är tillåtet. Bl.a. tider, om vi gör fel, säger något konstigt eller dylikt".

"Efter veckan har jag en otroligt fördjupad bild av min egen person. Vad jag står för och vad jag behöver också en god insikt i hur relationer i grupp fungerar och vikten av kontakt och samspel mellan individer. Jag känner mig så otroligt tillfreds med tiden jag fått här. Det är en verklig gåva. Jag känner stor respekt för er guidning genom processen och för er. Jag känner mig riktigt inspirerad och imponerad av er. Tack Elisabeth och CG för en omtumlande början på en livslång resa!"

"Här är några saker jag fått med mig;
• Hur lyssnar jag bra
• Hur hittar jag svar till mina frågor
• Hur uppfattas jag
• Förståelse över vem jag är
• Hur kan jag ge feedback med ärligt innehåll
• Massa verktyg bl.a. att nå mig själv och mina vänner.
Jag har fått intressant information om ledarskap och grupper och jag är mycket nöjd med kursens innehåll. Tusen tack!"

"TACK! En fantastisk resa genom mitt inre med er hjälp och gruppens stöd. Det upplägget gav mig trygghet till djupare efterforskning än jag trodde var möjligt. Min bakgrund och min förebild har fått sig en rejäl genomlysning och allt har ställt sig ”upp och ned”. Jag kan än så länge bara begrunda vad insikten har för påverkan på min personliga utveckling. Jag följer med förväntan vad framtiden har.
Jag tycker att ni ledare är ett strålande team. Ni agerar med omtanke om varandra. Båda två visar ett stort engagemang för uppgiften och en uppriktig nyfikenhet på mig. <3"

Kursen ordnas av CM Development. Nästa kurs är vecka 43 och 50. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och boka din plats.

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN