UGL, en utbildning som jag varmt kan rekommendera!

Andreas HIR

Förra veckan hade CG Månsson och jag ännu en fantastisk UGL-vecka. Det är häpnadsväckande hur mycket människor kan växa under fem dagar. Läs vad Andreas Mårtensson, som arbetar på HIR Skåne och är mässansvarig för Borgeby Fältdagar, (norra Europas största lantbruksmässa i fält).

"I mitt arbete leder jag dagligen människor i många olika situationer, både med vår egen personal och med under entreprenörer.
Jag har aldrig tidigare gått någon fördjupande ledarskaps utbildning, men har länge känt att jag skulle behöva detta. I mitt arbete ställs människorna runt omkring mig i många olika situationer där det gäller att ibland ta snabba beslut och improvisera.
Inför kursen var jag inte riktigt beredd på vad jag skulle vänta och gick som vanligt in med en liten avvaktande inställning kring vad veckan skulle ge!
Väl på plats förstod jag att, skulle jag få maximalt utbyte av denna veckan gällde det att jag utmanade mig själv och tog tag i de saker som begränsar mig själv, precis som alla andra kursdeltagare gjorde.

I och med detta lärde jag mig mycket om vad jag själv drivs av, vilka sidor jag behöver jobba med mig själv och vad som verkligen gör att en grupp människor ifrån olika branscher och bakgrunder som träffas måndag förmidag kan lämna kursen på fredagen med en känsla att gruppen kan uppnå vad som helst.
Under veckan blev jag väldigt trygg i mig själv och kunde släppa kontrollen på vardagen utanför och bara fundera över vad jag själv kan påverka.


Jag kan varmt rekommendera denna UGL utbildning hos CM development".

Nästa möjlighet

Är du sugen att ge dig själv en ordentlig boost? Vecka 17 har vi nästa UGL-kurs, Sundsgården utanför Helsingborg.

Läs mer

Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN