Vilja Skifta - för ett omtänksamt och effektivt skifte

placeholder

Tydliggöra viljor och förväntningar med stor respekt för allas olika perspektiv!

Ett ägarskifte innebär ofta stora beslut och många känslor för alla i familjen. En del av ett skifte handlar om ekonomi och juridik. En annan del handlar om viljor, förväntningar och kommunikation hos alla inblandade.

Under våren har två företag gått igenom en "Vilja-Skifta"-process med ViljaLysa. Det innebär att de nu har startat upp sina generationsskiften genom att alla parter har blivit intervjuade och fått uttrycka ambitioner, viljor och förväntningar kopplade till deras framtida skifte. Resultatet har presenterats för hela familjen och de har nu en gemensam grund, en handlingsplan och spelregler för sitt fortsatta arbete för ett skifte. Vi har också bokat ett nästa möte där vi deltar för att fortsätta föra processen tryggt framåt. Om du står inför ett skifte, oavsett om du är övertagare eller överlåtare, är Vilja Skifta en väg att starta och hålla i er process för ett lyckat resultat.

Vilja Skifta är ett stöd för att skapa delaktighet och engagemang och ger er en gemensam grund och handlingsplan för att driva ert skifte framåt.


NYTTAN
Genom Vilja Skifta får ni:
 Gemensam grund för att starta upp ett skifte i familjen.
 Tydlig struktur i ett skiftes alla steg.
 Göra era mål tydliga och se möjligheter i förändringen.
 Involvera berörda parter i familjen på bra sätt.
 Ökad handlingskraften hos alla inblandade för att nå målen.

Läs mer 

KONTAKT

Vill du veta mer? Kontakta gärna Folke Brinckmann på tel 0709-84 15 55 eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ALLA ARTIKLAR I KATEGORIN